Neangajarea raspunderii

Informatiile continute in acest site sunt furnizate cu titlu informativ si nu sunt destinate sa furnizeze consiliere juridica sau de alta natura. Cabinetul nostru nu este responsabil, pentru continutul site-urilor de internet externe care se leaga de acest site sau care sunt legate de el.

Drepturile de autor

Informatiile postate pe acest site sunt supuse protectiei drepturilor de autor. Aceste informatii nu trebuie sa fie modificate sau alterate in vreun fel si nu pot fi distribuite sau utilizate in scopuri comerciale sau in articole si publicatii, fara permisiunea noastra expresa.

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate descrie politicile actuale ale cabinetului individual de avocat Nartea Stefan precum si practicile cu privire la datele cu caracter personal colectate  prin intermediul site-ului: www.nartea.ro. Termenul de “date cu caracter personal”  se refera la informatii de indentificare personala despre dvs, cum ar fi numele, data nasterii, adresa de e-mail sau adresa postala, precum si orice alte informatii care va identifica personal.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Cabinetul nostru este intr-o continua imbunatatire si adaugare de servicii si caracteristici noi pentru site-ul sau. Din cauza acestor schimbari in curs de desfasurare, modificari de acte normative ori  modificari ale naturii tehnologiei, etc  vom proceda si noi la actualizarea informatiilor ulterior.

Colectarea datelor cu caracter personal

Cabinetul individual de avocat Nartea Stefan Florin utilizeaza doar informatiile personale care sunt furnizate de dvs in momentul in care accesati site-ul cat si in momentul in care completati formularul de contact, unde va puteti furniza numele dvs si alte informatii de contact, inclusiv numele societatii dvs., adresa dvs de e-mail, precum si adresa postala a societatii sau alte informatii.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Cabinetul individual de avocat Nartea Stefan Florin foloseste informatiile personale pe care le furnizati pentru a va raspunde intrebarilor adresate prin formularul de contact. Cabinetul foloseste de asemenea aceste informatii pentru a intelege mai bine clientii dar si pentru a ne ajuta sa imbunatatim continutul si serviciile site-ului nostru. Cabinetul individual Nartea Stefan Florin poate folosi aceste informatii pentru a va contacta in viitor cu scopul de a va aduce la cunostinta despre informatiile si serviciile despre care credem ca veti fi interesat.

Utilizarea datelor anonime

In plus fata de informatiile pe care le furnizati in momentul in care accesati site-ul nostru, Cabinetul individual de avocat Nartea Stefan utilizeaza tehnologia pentru a colecta informatii anonime despre utilizarea site-ului. De exemplu, folosim tehnologia pentru a urmari numarul de vizitatori care acceseaza site-ul, data si ora vizitei, durata vizitei lor si paginile pe care le-au accesat. De asemenea, folosim tehnologia pentru a determi ce web browser folosesc vizitatorii nostri si adresa de la care au accesat site-ul nostru (de exemplu, in cazul in care s-au conectat la site-ul www.nartea.ro facand click pe logo-ul nostru).

Aceasta tehnologie nu va indentifica personal. Ea pur si simplu ne permite sa intocmim o statistica despre vizitatorii nostri si modalitatea in care se utilizeaza site-ul nostru. Cabinetul individual Nartea Stefan Florin utilizeaza aceste date anonime si le transmite catre terti pentru a intelege mai bine clientii nostri dar si pentru a ne ajuta sa imbunatatim continutul si serviciile site-ului nostru. Cabinetul individual Nartea Stefan poate partaja unele sau toate datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui website, cu subcontractorii sai, care utilizeaza aceste date, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate, in vederea atingerii scopurilor pentru care ne-ati furnizat datele dvs personale.

Furnizarea datelor cu caracter personal

In plus, pot exista anumite alte imprejurari, limitate, in care cabinetul individual Nartea Stefan poate imparti sau transfera datele cu caracter personal din bazele noastre de date, de exemplu, pentru a se conforma cu o cerinta legala pentru administrarea justitiei, pentru a proteja interesele vitale sau in cazul unei vanzari corporative, de fuziune, reorganizare, dizolvare sau un eveniment similar. In timp ce nicio metoda de transmitere a datelor nu este garantata impotriva interceptarii ilegale de catre terti sau alta utilizare incorecta, cabinetul foloseste eforturi comerciale rezonabile pentru a asigura protectia datelor dvs, inclusiv standarde industrial de criptare si metode offline de securiate in dispozitivele noastre fizice.

Daca aveti orice intrebari  referitoare la aceasta politica de confidentialitate sau preocupari in legatura cu modul in care cabinetul  individual de avocat Nartea Stefan Florin proceseaza datele dvs personale, va rugam sa ne contactati.

Nartea - 2020