Asistenta riscuri bancare – Consultanta drept bancar

Nartea & Partners reprezinta o echipa de profesionisti care ofera reprezentare atat pentru consumatori in relatia cu banca precum si asistenta in cadrul managementului riscurilor bancare cu aplicarea si implementarea instrumentelor financiare derivate, analiza si avizarea documentaţiilor pentru servicii bancare, retail banking si corporate finance.

Necesitatea unei reprezentari pentru clientul bancii intervine inclusiv in evidentierea riscurilor suplimentare sau indirecte dar si a celor directe dar neobservabile. Activitatea bancara asigura protejarea bancii ca partener al afacerii clientului dar si clientul are nevoie, in aceiasi masura, de protectia unui specialist in acest domeniu, iar aici intervenim noi.

Avocatii Nartea & Partners ofera servicii de structurare si restructurare a tranzactiilor de finantare, redactarea si negocierea unor contracte de imprumut complexe, redactarea si negocierea documentelor de garantie, analiza legala diligenta a documentatiei specifice pentru diverse proiecte, redactarea de opinii legale cu privire la documentele tranzactiei, reprezentarea in relatia cu autoritatile relevante in vederea indeplinirii formalitatilor de inregistrare a garantiilor, acordarea de asistenta juridica in legatura cu derularea contractelor de imprumut.

Pentru banca, serviciile amintite oferite se fundamenteaza pe experienta anterioara si pe pregatirea continua a specialistilor nostri pe care ii recomandam cu incredere.

Nartea - 2020