Litigii

Noi, membrii asociati ai cabientului de avocatura Nartea & Partners, in respectul persoanei, al legii si statutului profesiei de avocat, garantam oferirea unor servicii de inalt profesionalism in activitatea de consiliere, asistenta juridica si reprezentare in fata: instantelor judecatoresti de toate gradele, autoritatilor cu atributii jurisdictionale – Curtea de Arbitraj, a parchetelor, a organelor administratiei publice, executorilor judecatoresti, notarilor publici, organelor de urmarire penala precum si a oricarei alte autoritati statale si altor persoane juridice.

Fiecare litigiu este unic cel putin prin natura, partile si mijloacele utilizate si din acest motiv pentru fiecare dosar in parte avocatii nostri adopta o strategie procesuala unica. Aceasta se realizeaza printr-un demers uman si profesional complex coreland informatiile prin:

Litigii_logo
  • analiza aprofundata a situatiei de fapt
  • identificarea cadrului legislativ incident
  • evaluarea riscurilor
  • estimarea sanselor de a obtine un rezultat favorabil
  • evaluarea aproximativa a costurilor procesuale
  • redactarea opiniilor legale.

Experienta consolidata de-a lungul timpului ne califica pentru toate ramurile dreptului, prin excelenta pe ramurile dreptului comercial, contencios-administrativ, drept penal, drept civil, inclusiv in problematici legate de drepturi de proprietate intelectuala si conflicte de munca.

Serviciile de asistare si reprezentare a clientilor nostri, includ toate actele, metodele, mijloacele si operatiunile necesare ocrotirii si apararii intereselor proprii corelat cu apararea si respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.

Totodata, la solicitarile clientilor, acolo unde este cazul, urmarim punerea in executare a hotararilor sau deciziilor pronuntate pa la realizarea drepturilor stabilite in cuprinsul lor.

Pentru a va putea acorda serviciile noastre va rugam sa ne contactati!

Nartea - 2020