madalina-sas

Madalina BEREANU , este unul dintre puținii stagiari care au promovat examenul de primire în profesia de avocat în sesiunea din septembrie 2015. Ne mândrim să o avem în echipa noastră care astfel, dobândește încă un membru valoros, bun cunoscător al celor mai recente modificări legislative, despre care, cunoaștem cu siguranță cu toții, că sunt versatile și mereu supuse constatării neconstituționalității ori interpretărilor prin intermediul recursurilor în interesul legii.

Mădălina aduce un plus de valoarea bagajului informațional deținut în ansamblu de către membrii echipei noastre, fiind specializată și totodată interesată în mod deosebit de domeniul dreptului civil, mai ales în ceea ce privința teoria generală a contractelor. Lucrarea sa de licență, intitulată ”Comparație asupra efectelor juridice ale contractului de vânzare și ale contractului de locațiune”, este un adevărat ansamblu de teorie, practică judiciară și doctrină în ceea ce privește contractul de vânzare și contractele ale căror norme juridice de referință se completează cu cele prevăzute pentru cel de vânzare și constiuie un extraordinar punct de pronire în redactare și totodată în analizarea unor astfel de convenții civile.

Făcând deja parte din echipa noastră încă din timpul anilor de studiu, aceasta a dobândt numeroase cunoștințe practice în ceea ce privește activitatea profesională a unui avocat, cunoștințe ce au ajutat-o astfel să intre cu mult mai multă ușurință în viața de zi cu zi a unui tânăr avocat stagiar care dă piept brusc cu o multitudine de aspecte practice imposibil uneori de a fi grevate pe bagajul teoretic fără o experiență acumulată anterior în cadrul unei colaborări cu un practician al dreptului, indiferent de filiera aleasă.

Cu întreaga noastră apreciere pozitivă, o recomandăm pe Mădăli ca fiind tânăra noastră colaboratoare cu bogate cunoștințe teoretice susținute totodată de o practică relevantă în concret în ceea ce privește:

  • Contractele civile de importanță majoră pentru activitatea unor profesioniști .
  • Contractele individuale și colective de dreptul muncii.
  • Contractele de dreptul comerțului internațional
  • Contractele de transport
  • Clauzele compromisorii, compromisurile și întreaga procedură de urmat în fața Curților de Arbitraj competente a soluțio litigiul ivit între părțile semnatare care au ales a apela la această manieră alternativă de soluționare.
  • Redactare de acțiuni penale, constituiri de parte civilă și acorduri de recunoaștere a vinovăției alături de o multitudine de alte acte de procedură penală, în deplin consens cu cele mai recente modificări ale Noului Cod de Procedură penală, care se recomandă a fi cel mai instabil act normativ din legislația românească în vigoare.
  • Redactare de plângeri contravenționale potrivit Ordonanței de Guvern nr. 2/2001.
  • Redactare de acțiuni de divorț, cereri de valoare redusă și cereri pentru emiterea unei ordonanțe de plată potrivit noilor recomandări.

Studii:

  • 2011-2015: Facultatea de Drept din cadrul U.L.B. S
  • 2015-prezent: Masterat Drept judiciar privat în cadrul Facultății de Drept- U.L.B.S