Domenii de competenta

Cabinetul de avocatura Nartea & Partners s-a constituit din necesitatea acordarii la un nivel de inalt profesionalism al consultantei si asistentei juridice impuse de exigentele profesionale si legale.

Din acest motiv, daca va regasiti pe acest site inseam ca ati facut deja alegerea corecta pentru facila solutionare a problemelor legale cu care va confruntati. Echipa noastra reunita in cadrul cabinetului de avocatura Nartea & Partners poate fi cel mai bun sprijin pentru protectia drepturilor si reprezentarea intereselor dumneavoastra.

Construiti dintr-o echipa de profesionisti cu experienta si istoric de succes national si international in serviciile de asistenta si consultanta juridica putem oferi complet serviciile necesare protectiei legale atat persoanelor juridice (indiferent de forma de organizare) cat si persoanelor fizice.

Astfel, suntem in masura sa asiguram solutii juridice optime, personalizate si de inalta calitate orientate in respectul sustinerii dezvoltarii si protejarii profitabilitatii activitatilor clientilor nostri.

Flexibilitatea, operativitatea si adaptabilitatea la situatiile deosebite, identificate factorilor cheie reprezinta efortul nostru care ne diferentiaza de competitie. Fiecare client beneficiaza de atentia personala, profesionala si prompta din partea noastra sub respectul si protectia confidentialitatii.

Echipa Nartea & Partners este compusa din specialisti in colaborarea atat cu Societati Multinationale si Autoritatile Internationale cat si cu persoane fizice si Autoritatile Locale.

Venim asadar in intampinarea nevoilor dumneavoastra pe probleme dreptului comercial, dreptului muncii, dreptului familiei, dreptului penal, etc asigurand asistenta si reprezentarea in fata instantelor de judecata de orice grad, a organelor de cercetare dupa caz precum si in fata oricaror alte institutii – autoritati publice ale statului roman, internationale sau ale Uniunii Europene.

Cunoscand semnificatia sigurantei personale precum si necesitatea securizarii unei afaceri noi, prin cabinetul de avocatura Nartea & Partners suntem cea mai bu alegere ca parteneri in realizarea acestei prioritati prin serviciile pe care le oferim: reprezentare, asistenta juridica, consultanta, negocieri in domeniile traditionale de interes ale dreptului (public si privat) cat si noile subramuri ale dreptului.

Deoarece majoritatea problemelor legale sunt afectate de termene, timpul (de reactie) este foarte important in acest domeniu si in aceasta profesie.

De aceea, de indata ce sesizati orice problema legala care va afecteaza, chiar si pentru posibilitatea preintampinarii agravarii ei, nu ezitati sa ne contactati.

Nartea - 2020