Asistenta pentru executarea cu titlu executoriu

Procedura de executare are sarci de a contribui la realizarea drepturilor creditorilor recunoscute printr-un document executoriu prezentat spre executare,  in modalitatea stabilita de lege.

Executarea silita, in dreptul comun, este guvernata de principiul disponibilitatii si, in consecinta, urmarirea nu poate incepe, de regula, decat la cererea creditorului.

Pentru creditori: asistenta noastra consta in consiliere juridica dar si in reprezentarea intereselor creditorului pentru realizarea drepturilor lor in toate etapele impuse de lege.

Altfel spus, reprezentam creditorul inclusiv in fata organelor de executare silita pentru valorificarea drepturilor stabilite prin documentatii specifice si staruim prin proceduri pentru urmarirea debitorilor.

Pentru debitori: asistenta vizeaza inclusiv atacarea titlurilor executorii, a procedurilor si masurilor stabilite nelegal ori netemeinic impotriva lor pentru protejarea afacerii, proprietatii sau altor bunuri dar si pentru identificarea modalitatii optime de stingere a obligatiilor lor, in toate etapele executarii.

Oferim asistenta si in privinta procedurilor de  reunire in acelasi dosar a unor executari separate in masura in care sunt indreptate asupra acelorasi persoane si bunuri.

In aceeasi masura asiguram asistenta in recuperarea cheltuielilor de executare realizate de creditori.

Nartea - 2020