Contracte Comerciale

In  domeniul contractelor comerciale serviciile oferite se materializeaza chiar in faza de concepere a documentatiei inclusiv prin pregatirea si furnizarea solutiilor optime pentru diferitele tipuri de tranzactii si contracte comerciale vizand si asptectele legate de negocierea si incheierea lor.

Dupa solicitarile beneficiarilor urmarim modul de executare a contractelor si oferim solutii menite sa-i protejeze ori care au rolul de a reduce efectele riscurilor produse in executarea contractelor la care sunt parte ori a acelora prin care drepturile lor au fost lezate.

DreptComercial

Competenta acumulata in structurarea contractelor comerciale pe care o folosim in avantajul clientilor nostri rezulta cu excelenta din experienta acumulata in materie de litigii inclusiv din cunoastrea consecintelor atunci cand documentatia partilor este redactata insuficient fara luarea in calcul a specificului unei afaceri ori a ingerintelor tranzactiilor.

Complementar oferim consultanta si reprezentare in litigii privitoare la neglijenta comerciala si cu privire la rapsunderea directorilor, managerilor, administratorilor precum si a functionarilor.

Nartea - 2020