Ai de efectuat operațiuni la Registrul Comerțului și nu poți sau nu vrei să te deplasezi la ghișeu? Noi te putem ajuta!

Este era tehnologiei, comunicarea se face la distanță, problemele se rezolvă online și poșta electronică câștigă din ce în ce mai mult teren. Instituțiile statului, pentru a putea coordona viața socială cât mai eficient au necesitat o actualizare, o îmbunătățire și au transferat astfel activitatea în online pentru a ține pasul cu generația nouă care preferă semnătura electronică în detrimentul pixului.

Acesta este și cazul Oficiului Național al Registrului Comerțului, care deși nu mai primește publicul la ghișeu și nu mai primește corespondența în format de hârtie prin poștă sau servicii de curierat, continuă să efectueze operațiunile care sunt date în competența sa online, în format electronic.

Astfel, în măsura în care doriți să înființați o societate, să înregistrați mențiuni în Registrul Comerțului, să obțineri anumite informații de la ONRC, să radiați o societate, etc., vă stăm la dispoziție în vederea redactării și transmiterii documentelor necesare în format electronic către această înstituție.

Biroul nostru se află în Sibiu, str. Spartacus, nr. 13A, însă pe perioada pandamiei de Coronavirus ne puteți contacta la telefon 0720291919 sau prin intermediul e-mail-ului la adresa [email protected], urmând să stabilim împreună detaliile asupra felului în care se va desfășura colaborarea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Nartea - 2020